Overslaan en naar de inhoud gaan

Over ons

Duurzame interieuroplossingen ontwerpen, coördineren en realiseren op maat van elke klant is onze passie. Aan de klant zijn verwachtingen voldoen en deze overtreffen maakt ons trots!

Vanlaer Interieur is een familiebedrijf met meer dan 50 jaar ervaring. Oorspronkelijk startten we als keukenspecialist, maar de laatste jaren zijn we resoluut geëvolueerd naar volwaardig interieurbouwer. Of het nu een maatkeuken, badkamer, dressing, maatkast of totaalinrichting betreft: niets gaat ons te ver. Ook de betere bureel- of winkelinrichting is mogelijk.  Zo hebben we ook alle mogelijke varianten van binnendeuren in ons gamma: gaande van kaderloze deuren over pivoterende deuren tot schuifdeuren en glasdeuren met stalen kaders.

Over Vanlaer Interieur

Om een maximale klantentevredenheid te garanderen, hanteren wij een aantal kernwaarden:

Persoonlijk & flexibel

Als onafhankelijk keuken- en interieurbouwer met eigen atelier, hebben onze interieurarchitecten de grootste flexibiliteit om in samenspraak met de klant hun droominterieur te ontwerpen. Zowel wat maatvoering betreft, als materiaalkeuze: wij werken volledig op maat. Hierdoor kunnen we steeds oplossingsgericht meedenken met de klant. Naast in eigen huis ontworpen interieurprojecten, zijn wij ook de vaste partner van verschillende (interieur-) architecten voor het realiseren van hun interieurontwerpen.

Duurzaamheid & zekerheid

Onze interieurprojecten worden vervaardigd in eigen huis door gepassioneerde schrijnwerkers met behulp van de modernste machines. Onze eigen plaatsers garanderen dan weer de hoge servicegraad die wij bieden. Doordat we het volledige proces van ontwerp tot plaatsing in eigen handen hebben, kunnen we te allen tijde onze goede prijs-kwaliteitverhouding waarborgen.

Respect & integriteit

Eerlijk en respectvol omgaan met elke klant en diens specifieke noden en wensen, is onze prioriteit. Goede en eerlijke communicatie zijn hierin cruciaal. Onze klant wordt tijdens zijn project steeds bijgestaan door zowel de interieurarchitect die hem oorspronkelijk ontving, als door de werfleider die de werken ter plaatse en de planning opvolgt. Onze klant heeft steeds een duidelijk aanspreekpunt.

Passie & trots

Door passioneel de interieurprojecten van onze klanten uit te voeren volgens onze bedrijfswaarden, willen wij de grootst mogelijke klantentevredenheid realiseren. Wij streven ernaar onze klanten trots te maken op hun interieurproject. Onze trotse klanten maken ons trots!